Sista kvällen

Klockan är lite över elva och jag har velat sova sedan strax innan fem. :) Försöker hålla mig vaken genom att lyssna sönder Shakiras She Wolf. Daniel tröttnade för flera dagar sedan tror jag. Appro på Daniel så köpte han en ny dator idag. Vi har nu fyra datorer i hushållet. Helt galet enligt mig. En av dem är faktiskt trasig så vi kan räkna med tre, men det är illa ändå.
Igår var vi på utedisco i amfiteatern vid Kårallen. Det var supertrevligt, en massa roliga människor och mycket bra musik. Jag fick med mig en festeristfluga hem (en sådan man har runt halsen alltså) och den somnade jag med. Var så sjukt trött när jag kom hem att jag bara klev ur overallen och somnade. Nu måste jag komma ihåg att ta med den på lördag när vi ska på nästa fest och det är ju lättare sagt än gjort. Jag har ett minne som en guldfisk.
Idag borde vi ha haft en lugn bakisdag, men så blev det inte. Vi har varit ute i tornby och shoppat. En dator blev som dagt inhandlad, men även en hel del från IKEA. Jag passade på att spendera ytterligare lite av mina surt förvärvade pengar på två par jeans och en skjorta. Challe, min älskling, följde med oss ut till tornby och spred sitt solsken över oss. Det behövdes för vädret idag har varit skitkasst.
Imorgon är det skola igen. Det kommer alldeles säkert bli roligt, men nu orkar jag inte tänka på att gå från helt ledig och sova hela dagarna till att börja 9 och gå till 4. Det är visserligen inte en heldag, men det känns illa ändå.
Nu ska jag gå och lägga mig.
Puss på er!
//Cissi

Sista vardagen innan skolan börjar

Fredag. Bara lördag och söndag kvar, sedan börjar allt igen. Det kommer både bli roligt och jobbigt. Jag har tittat på schemat och det kommer bli sjukt mycket att göra denna termin. Vi har en tenta efter tre veckor. Det är illa.

För att markera att sommar"lovet" nästan är slut så har jag bokat en klipptid idag. Kommer nog inte klippa så mycket, har lite idéer om hur jag vill göra. Två timmar kvar...

Bion med Vickan var super. Blev visserligen varken popcorn eller läsk, men vad gör väl det. Filmen var riktigt bra och jag rekommenderar den varmt.

Lönen igår var också välkommen. Gick på stan helt själv och köpte saker jag ville ha. Kan inte bli bättre!

En annan sak, jag har börjat titta på serien true blood, snacka om beroendeframkallande. Jag förstår vad Emme pratade om när hon rekommenderade den så starkt. Wonderful!
//Cissi

MH

Igår var det München Hoben och det var en riktig kanonkväll. Jag har inte träffat Challe på en evighet och nu fick jag tillbringa en hel kväll med henne. Life is good!

Idag är det en riktig klämdag. Igår kom min lilla lön och imorgon min stora. Vad är det meningen att jag ska hitta på nu då? Hmm. Städning står högt på prioritetslistan men frågan är om den står högst upp? Sitter och försöker peppa mig lite med musik och det hjälper, men inte riktigt tillräckligt.

Borde läsa igenom papprena från Consensus igen innan mötet imorgon kväll. Ska försöka passa på att vara lite ledig också. Bara ha Cissi-tid. Det är värdefullt och snart börjar skolan igen. Då lär det inte bli så mycket tid över till att läsa skönlitterära böcker eller kolla på bra filmer. Appropå filmer så ska jag se Inglorious bastards ikväll på bio med Vick. Ska bli riktigt roligt. Eftersom att jag har fått lite pengar redan så blir det nog en stoor popcorn. :D Man kanske ska unna sig en läsk också? Har ju slutat med det egentligen och då är det ju dumt att börja igen. Äsch, I-landsproblem.
//Cissi

En vecka kvar

Imorse var jag uppe tidigt, redan klockan 7. Jag hade nämligen lovat Vick att jag skulle täcka upp för henne på München Hobens område när hon skulle till tandläkaren. Det hela resulterade i att jag får gå på bio och hon bjuder. Jag tror att vi ska se Brüno. Hoppas att den är bra bara... =)

Idag är det bara en vecka kvar tills skolan börjar. Blandade känslor inför det. Det ska bli jätteroligt att komma igång igen, men samtidigt är det skönt att vara ledig och sova länge om dagarna... Det har jag ju inte riktigt hunnit med under sommaren. Appropå det kommer alla pengar på torsdag. Det kan ju bara resultera i en sak: shopping! Men denna gång har jag förtjänat det. Verkligen förtjänat det. Längtar!
//Cissi

hej igen

Nu har det gått ytterligare en tid sedan jag skrev sist. Har haft tusen saker att göra nu när alla kommer hem igen. Jag har jobbat en riktig långhelg sedan jag skrev sist. Karin har också varit på besök. Ett premiärbesök har vi gjort på HG. Väldigt trevligt måste jag säga. Jag har saknat alla underbara människor. 

Nu sitter jag och njuter av en hemmakväll tillsammans med min katt. Daniel är på haYk med sina nollan så jag passar på att vila upp mig lite.

Imorgon flyttar min äldsta lillebror hemifrån. Han ska hela vägen till Lund. Jag kommer hålla tummarna för honom. Han upptäckte förresten min blogg idag. Jag är nästan säker på att vi har pratat om att jag har startat en, men för honom kom det som en överraskning. Spännande... :)

Orkar inte skriva så mycket mer idag. Det kommer nog en uppdatering senare i helgen. 

Puss på er
//Cissi

Tillbaka till vardagen

Idag var antalet besökare tillbaka på den normala nivån. Ingen större förlust. Eller? :P

Kom nyss hem från en utbildningsdag på en kursgård utanför Linköping. Det var en del av kårstyrelseutbildningen. Många trevliga människor i de andra styrelserna så det kommer nog bli ett roligt år. Har börjat länga lite efter att skolan ska börja så jag ska nog sätta mig, vid min nya fina dator och plugga lite grann. Njurarna är ju ett stort kapitel så det kan vara bra att börja redan nu.. 

Ha en trevlig kväll!
//Cissi

Hoppsan!

När jag loggar in för att göra en uppdatering på bloggen som inte så många besöker, så ser jag inte mitt eget inlägg för alla kommentarer! Besöksrekord så det skriker om det! Woho! :) Underligt, men trevligt. :D

För att uppdatera lite om hur det gick hos sjukgymnasten: Han tittade på mina ben och mina fötter, ritade prickar på benen och fötterna för att göra det tydligt för mig att se hur illa det är :P Han sa att jag hade något som heter något som liknar hyperpronaxi. Eller något sånt i alla fall. Jag vinklar fötterna konstigt och det leder till att jag får problem med benhinnorna. Det är så himla skönt när man söker vård för ett problem och känner att personen man öppnar sig för verkligen bryr sig och gör sitt bästa för att hjälpa en. Underbart, all ära till sjukgymnast-Björn!

Vad kan jag annars berätta om idag? Jo, vi har ju varit i Norrköping och firat Hannes, Åsa, Pillan och pappa. Det var jättetrevligt och jag fick vara med på ett chockerande toalettbesök med Theo, 3,5 år. Spännande värre. 

Vad mer? Jo! Jag har köpt en ny dator!! Tyvärr kommer jag ju åka bort i två dagar nu på någon sorts styrelseledamot-utbildning... Klockan 8 ska vi samlas. Bajsbajsbajs
//Cissi

Sjukgymnasten!

Idag har jag fått en första tid hos sjukgymnasten för mina elaka bens skull. Hade jag kunnat så hade jag amputerat dem. Men det är väl ingen större nytta med det heller.

Håll tummarna för mig!

//Cissi

Sjukgymnasten!

Idag har jag fått en första tid hos sjukgymnasten för mina elaka bens skull. Hade jag kunnat så hade jag amputerat dem. Men det är väl ingen större nytta med det heller.

Håll tummarna för mig!

//Cissi

Phuu...

Världens längsta arbetsvecka är nu avlslutad. 98h blev det. På en vecka. Känner mig något utarbetad men det är bara ett långpass kvar i slutet av veckan sedan är det slut för denna sommar. Det är kanske inte så konstigt att jag inte hunnit blogga något.

Igår fyllde min älskade lillasyster 16 år. Usch vad tiden går fort. Det känns som om det var igår hon snodde mina saker och gav bort i julklapp...

Jag har lite abstinens efter alla underbara människor som jag inte hunnit träffa något nu i sommar. När terminen nu närmar sig så kommer alla krypandes tillbaka till Linköping... Åh, vad jag saknar er alla - ingen nämnd, ingen glömd.

I förrgår var det min tremånadersdag för körkortet. Det känns fortfarande overkligt..

Imorgon ska jag och D till en av mina familjer i Norpan. (Pappas familj denna gång). Vi ska fira fyra jäklar som känner att de måste fylla år nästan samtidigt. Ska passa på att säga hejdå till min äldsta lillebror också. Han ska till Lund och plugga i höst! Usch, alla bara växer upp så snabbt. Om de har blivit så gamla så måste det ju betyda att jag har blivit jättegammal! Skönt nog känns det inte som jag är äldre än 21 i alla fall... Fast det är ju inte purungt heller, eller?

När jag får min nästa lön ska jag köpa en ny dator! Min gamla har gått i pension och verkar inte vilja samarbeta längre. Längtar!!
//Cissi
RSS 2.0