Första skoldagen

Idag börjar mitt sista läsårs första skoldag. Jag måste säga det några gånger för att fatta det. Nu är det alldeles strax upprop så jag ska packa min skolväska och göra mig iordning för att gå. Ska träffa bästa Erika innan.
//Cissi

Sista kvällen på sommarlovet

Imorgon börjar skolan. Sista året. Usch vad konstigt det känns. Ska jag vara klar om ett år bara? Bäst att börja förbereda sig mentalt.
//Cissi

Fredag

Dagen efter München Hoben. Huvudet känns lite tungt men det är bara att fortsätta framåt. Idag är det dags för märkesbackesmålning och fadderutbildning. Jag har varit med så länge i studentlivet så att jag slipper delta i fadderutbildningen. Däremot kommer jag vara samtalsledare under case-diskussionerna efter själva utbildningen. Inte vad jag hade räknat med men det är en spännande erfarenhet.

På måndag börjar skolan igen och jag började faktiskt smygplugga lite igår. Känner mig så taggad och jag vill bara lära mig mer. Nu när det bara är ett år kvar börjar jag fundera på om man ska söka några kvällskurser till hösten så att jag inte missar det roliga i att plugga och lära sig nya saker.

Imorgon åker Daniels skägg av och jag kan inte längta mer. Ett halvår av skäggighet är snart till ända. Underbart!
//Cissi

Fullproppad onsdag

Idag är det mycket som händer. Schemat för idag börjar med att jag ska städa så mycket jag hinner innan jag ska sticka iväg och träna för första gången på jag vet inte hur länge. Detta ska göras med Tirre som tycker att det är dags att börja ett nyttigare liv. Vilket jag absolut kan hålla med om.

Efter träningen är det direkt hem och försöka hinna laga lunch för halv ett ska jag träffa Madde och ha möte med ansvariga faddrarna inför Nolle-P. Det börjar verkligen dra ihop sig nu. Efter mötet med dem ska jag föröka hinna upp till sjukhuset för att besöka Daniels morfar och sedan är det tillbaka hem igen för att ta emot SSKål som kommer kl halv sex för att gyckelträna inför ett gyckel vi ska framföra ikväll på en sittning.

Sen är det bara att hoppas att jag inte somnar innan Daniel kommer hem.

Förresten! Idag fick jag lön! :D
//Cissi

Nu är det dags igen

Nu börjar det dra ihop sig för skolstart och ofrivilligt kommer man börja spendera mer tid vid datorn. Denna vecka och nästa är det Nolle-P ute på Campus Valla och jag kommer självklart försöka synas där ute så mycket som möjligt. Dessutom vill jag gärna vara nära Daniel som jobbar med Nolle-P för fullt. Den 30:e kommer våra Nollan och då kommer det bli en hel del att göra för oss också. Inte bara att glida runt och ha roligt som vi gör nu. Det skadar ju inte att ha lite sommarlov även om vädret kunde vara bättre. Tätare uppdatering kommer att vara ett faktum från och med nu. Kan även passa på att tipsa om en bra sida: SSKål. Lite snyggare, mycket bättre. :)
//Cissi

Värdelöst.

Tack så jävla mycket. Tack.
//Cissi
RSS 2.0