Upp över mina öron

... över hela min kropp, förälskad i dig!
//Cissi

Regn hos mig


"Det låter väldigt underligt för jag har bara regn hos mig"
//Cissi

Helg

Igår gycklade vi för första gången som SSKål på en sittning. Eller rättare sagt två sittningar. Vi blev spontaninbjudna till en sittning som var på samma ställe som den vi skulle till först. Det var hur roligt som helst att gyckla! Ser fram emot nästa gång! :)

Ikväll är det grillning i Colonia och rumpskak på [hg] som gäller.
//Cissi

Sömnlös natt

Jag började läsa sista boken i Twilight igår vid tio och jag kunde inte slita mig förrän vid 03. Gick sedan upp klockan 08 för att plugga, men det sket sig för att jag fastnade i boken igen. Nu har jag dock spenderat eftermiddagen med plugg eftersom att boken blev utläst vid lunch.

Det var en "fuktnisse" här tidigare idag och mätte fukten under mattan. Det var ingen fara med det. Men däremot var det en en stor spricka i toalettstolens fot vilket leder till att vi ska få den bytt. Inte riktigt vad jag väntat mig. :)
//Cissi

Fint ordspråk



Små stjärnor lyser också i mörkret
//Cissi

Fullt ös, medvetslös!

Idag är det inget speciellt i skolan så jag spenderar dagen med deet kära SSKål. Vi ska förbereda inför kvällens mysigheter i trädgårdsföreningen. Grill ska fixas och likaså mat. Det som gäller härnäst för mig är att flytta vårt förråd från en i gamla SSKåls källare till en av våra. Vi har till och med lånat en bil så det kommer bli fullt ös!
//Cissi

duktig flicka

Nu har jag ringt och felanmält allt som är trasigt i badrummet. Känns bra att äntligen ha fått hjulen i rullning. Man kan inte bo i en lägenhet när duschslangen lossnar och blöter ned hela badrummet. Inte hållbart alls.

Förmiddagen har spenderats i skolan för första gången på en evighet. Två månader tror jag det är, om inte mer... Föreläsningen jag var på var totalt värdelös och jag förstod i princip ingenting. Bleh.
//Cissi

Softish sunday

Det är ju inte riktigt världens bästa väder och det ser ut som att träden är på väg att blåsa bort... Ändå ser jag fram emot att spendera eftermiddagen och kvällen på Irret där vi ska ha mys med gamla och nya SSKål. Enda molnet på min himmel är att trollet aka Daniel har slarvat bort min cykelnyckel efter att jag varit snäll och lånat ut min cykel till honom. Han har fortfarande inte fixat sin punka och nu är min cykel också obrukbar. Snyggt jobbat! Jag får helt enkelt använda mina apostlahästan och ta en promenad till det inte allt för avlägsna Irrblosset. Snart dags att gå! Weei!
//Cissi

Fredag kväll

Nu börjar även fredagen lida mot sitt slut och likaså gör myskvällen. Imorgon är det tidigt upp för att göra en makeover inför promoveringen kl 15 isch. Jag ska tydligen på ett representationsuppdrag med kårstyrelsen och då måste man göra sitt bästa för att se bra ut. Jag var till och med tvungen att köpa en klänning!! Det bästa är dock att jag får ha hööga klackar. It's gonna be fun, fun, fun!

Förresten var jag och hämtade en till fadderist igår ute på Valla. Denna gång var den min egen...
//Cissi

Terminstenta - check

Tentan avklarad. Den kändes ändå rätt bra om man får säga så utan att bringa olycka över sig själv. Nu ska jag städa och ladda för en helkväll med världens bästa! Vi ska ut och äta och eventuellt gå på bio.

Härlig sommar är det idag förresten! Fönstrena står helöppna och solen skiner från en (inte helt) klarblå himmel. Livet är fint att leva.
//Cissi

Dagen innan tenta

Avslutar dagen med att valla hem en fadderist i Ryd som är för full för att gå. Dock var det inte min fadderist...
//Cissi

Dumhuvve!

Du vet allt att det är dig jag pratar om!
//Cissi

Jag vet bättre

Jag vet bättre än att ta åt mig. Jag vet mycket bättre än att bli ledsen. Ändå blir jag så förbannat ledsen. Det känns ända in i hjärteroten men jag vet inte vad jag ska göra för att lindra smärtan. Jag blir bara så ledsen.
Fan också
//Cissi

En händelserik helg

I helgen var det skifte för oss i nya SSKål. Det var lyckat även om alla inte klarade sig till slutet. Söndagen spenderades på önskvärt sätt med världens bästa sambo. Nu är det alltså måndag igen och åter dags att falla tillbaka in i tentaplugget. Som jag har längtat... Bleh
//Cissi

Ovvemålning och tjejmiddag

Igår målade vi namn på ovvarna. Min blev inte klockren, men det får duga. Skönt att vara ett steg närmare skiftet... :O

Efter ovvemålningen var jag på tjejmiddag. Väldigt trevligt. Maten var lite för dyr och lite för konstig för min smak, men sällskapet vägde upp!

Idag är det åter dags för att lägga näsan i tentaböckerna för ikväll är det festerifest. Igen. :D
//Cissi

:)

Efter en lång helg med första festerifesten (där det var många trevliga människor och alla verkade tycka om mig, hur full var jag egentligen?), utekravallen, förkylning, tappra försök till tentaplugg och söndagsfika. Nu är jag trött och ska försöka mig på lite mer desperat tentaplugg.

//Cissi

När det är som bäst

Tentaplugg igen. Ingen stress än så länge. Två veckor kvar och jag har hunnit en liten bit på vägen. Är nästan expert på ägglossning :P

Blev by the way godkänd på min VFU. "Du har nått upp till målen för termin 4 och mer därtill" I kick ass!
//Cissi

Nu då?

22. Vad är det för nummer egentligen? Tråkigt låter det i alla fall. Tur att D startade dagen bra med frukost på sängen. Hans specialitet; amerikanska pannkakor gjorde succé! Du är bäst, älskling.
//Cissi

En halvtimme kvar

Om en halvtimme blir jag 22. Jippie.... Fy faen.
//Cissi

Tentaplugget börjar

Idag tänker jag läsa de första raderna som inviger tentaplugget i T4. Ikväll ska jag på programråd och sedan ska jag på Consensusmöte. Imorgon ska vi ha ovvefärgning och gyckelträning med älskade SSKål. Nu ska jag ta tag i mitt plugg. Tyck synd om mig.
//Cissi

Måndag igen

Nu är praktiken slut igen. Dags för skola. Eller rättare sagt: dags för tentaplugg. Dagens tentaplugg består av schemauppläggning.
Ikväll kommer SSKål hit för att gyckelträna och för att färga skor. Några ville låna min symaskin för att fålla ovven också. Vi får se hur det går. :)

Nu ska jag njuta av att vara lite ledig. Man skulle kanske läsa en bok? En utan en massa anatomi och fysiologi i?
//Cissi
RSS 2.0