Arbete

Alldeles strax ska jag till stan och jobba. Idag blir det inget långt pass vilket ger mig mer tid att umgås med min D.

Idag har vi ett uppdrag Daniel och jag. Vi ska hålla katten vaken hela dagen så att hon sover inatt istället för att plåga oss. Vi får se hur det går...
//Cissi

Stolt konstnär

Idag har jag gjort klart några av mina första smycken. Tänker inte lägga upp bilder på dem än, eftersom att de ska ges bort som presenter. Jag vill att de ska vara osedda fram till dess.

Nu ska jag bara slappa och kanske göra några smycken till. :)
//Cissi

Trött

I torsdags kom paketet som man kanske misstänkte att det skulle göra. :) Roligt roligt. Jag sitter pch försöker organisera för fullt, plockar bort det jag inte vill ha och beställer saker från internet som jag behöver.

De senaste dagarna har det varit mycket job och jag känner mig lite utarbetad. Ska bli skönt att vila hela kvällen och bara umgås med min älskade sambo. Jag börjar ju inte förrän vid 14 imorgon. Jippie!

Mot soffan och vidare!

//Cissi

Torsdag på riktigt!

Nu är vi hemma igen, efter en gödningstripp till Norpan. Enda felet var väl att Daniel glömde vår väska hemma så att vi inte hade något att byta till idag.. Men så kan det vara när man ger ansvaret till en karl. Eller inte. =P

Nu har jag spårat paketet ytterligare och vet att det för närvarande är i Linköping! Woho! Snart så! Paketet, here I come!

Från Norpan tog vi med oss Daniels lillasyster, Emilia. Hon ska sova här några nätter och diska vår disk, tvätta våra kläder, laga vår mat och leka med katten. Ser fram emot ett par produktiva dagar, Emilia!
//Cissi

Fel rubrik

Det är ju, som alla vet utom jag, inte torsdag idag. Det är onsdag. Tre dagars semester och jag har redan tappat tidsuppfattningen...
//Cissi

Torsdag

Idag åker jag och min käre sambo till våra rötter i Norpan. Ska stanna där över natten och kommer tillbaka hem imorgon. Då hoppas jag att paketet har kommit. Jag tror visserligen inte att jag hinner sitta så mycket med det då eftersom att jag ska jobba också, men det är ett annat problem. Jag kan ju inte sjukskriva mig för att få sitta med pärlorna, ELLER? =P

Jag måste ju erkänna att det är lite jobbigt att vara ett kontrollfreak ibland. Sen jag fått paketnumret har jag suttit och klickat på "sök" ungefär en gång i halvtimmen. Inte för att det händer så mycket men bara för att jag kan kolla så gör jag ju det... Illa kan man tycka och det tycker jag också. Mina tankar har helt hängt upp sig på det där paketet. Sitter bara och tänker på det och längtar hela tiden. Har hört att ECT funkar bra mot tankar som hakat upp sig. Vad tror ni om det?

Det är så SKÖNT att vara hemma igen. Helt oslagbart.

Nu ska jag göra något för att skingra tankarna. Kanske ska jag.... Eller så kan jag... Äsch, skitsamma jag har hakat upp mig, ECT, här kommer jag...
//Cissi

Nu vet jag..

... att paketet är skickat och jag hoppas, hoppas, hoppas att det kommer fram innan fredag! Erica var snäll och bifogade paketnummret så att jag kan spåra det. Woho, ett poäng till kontrollfreaksen!


Det är inte långt kvar på jobbet. Sista gången jag jobbar är den 16:e augusti. Sedan har jag LOV i två veckor innan skolan börjar igen. Jag längtar faktiskt redan till att skolan ska börja. Till jul är jag halvvägs i utbildningen. Känns liite konstigt.

Visst ja! I morse var jag och kollade på en lägenhet tillsammans med Erika som kanske hon och Yasmin ska flytta til... Jättesnygg faktiskt. Jag vill också flytta, men det finns inget som passar oss. Vi har en så bra lägenhet att det krävs en pärla för att vi ska flytta.
//Cissi

Om bara...

.. paketet med alla saker ville komma...
//Cissi

Ledig!

Inget jobb förrän torsdag! Jippie!
//Cissi

Tisdag

Nu strax ska jag iväg till stolplyckan med Erika och titta på en lägenhet som hon vill ha. Hon ville ha sällskap och smakråd, så jag lovade att följa med.

Igår gjorde jag som sagt ett spontanköp av pärlor och tillbehör till smyckestillverkning. När jag väl fått paketet och satt igång, lovar jag att lägga upp bilder på saker jag gjort. Hehe, det känns fortfarande lite overkligt.

Mitt benproblem vägrar sluta så jag får väl gå till VC snart. Annars får jag ringa pappa och fråga. Oavsett vilket så är det förbaskat irriterande.
//Cissi

AAH!

Nu har jag "spontan"-shoppat pärlor och smyckestillbehör för alldeles för mycket pengar! Fy på mig! FYYY!
//Cissi

Hemma!

Inget kan vara skönare än att komma hem... Inget.
//Cissi

Tisdag

Jag skriver dagarna som rubriker för att hålla ordning på vilken dag det är. Alla dagar bara glider ihop. 

Jag har faktiskt varit duktig och sprungit tre dagar i rad nu. Sjukt skönt att springa vid vattnet vid stranden lagom till när solen börjar gå ned. Underbart! Trodde aldrig att jag skulle säga det men, underbart är vad det är. 

En fråga: Kan man få träningsvärk i hjärtat? Inte rent känslomässigt alltså utan ren och skär träningsvärk? Går det att få i muskulaturen runt lungorna också? Är det här bara dumma frågor som dyker upp när jag inte har något att göra?

Feel free to answer them all. 

Nu ska jag nog lägg mig och läsa en bra bok. 

4 dagar kvar

PS. saknar dig också Erika ♥ DS.
//Cissi

Söndag

Nu har en ny arbetsvecka börjat. Det är den sista veckan hemifrån. Det kommer bli hur skönt som helst att komma hem och jobba i rätt stad igen. Jag längtar. 

Jag har insett att jag fortfarande inte kommit över den där körkortsgrejen än. Ibland känns det bara som att jag måste ringa pappa för att boka en tid att övningsköra, men samma sekund kommer jag på att det inte behövs. Skön känsla. 

För tillfället befinner jag mig i ett radhus, så långt söder ut i Sverige man kan komma. Det är dryga 25 meter till havet och solen skiner. Problemet är, nu kommer det, att jag har tråkigt. Varför? Ingen aning. Men uttråkad är jag. Det är ett pyttelitet samhälle och nästan ingen att umgås med. Jag känner mig lite isolerad. 

"All I want is you, will you be my bride? Take me by the hand and stay by my side"

5 dagar kvar.
//Cissi

Orkar... inte... packa...

Fy vad tråkigt det är att packa. Jag hittar på tusen andra saker att göra istället. Inget som jag borde göra tyvärr.

Nu sitter jag mest och kollar upp alla tillbehör till min nya hobby. Jag är lite sugen på att återuppta alla andra hobbies jag har också. Tyvärr finns det ingen tid och inga pengar. Inte nu i alla fall..



"High on you and on drugs. It is the worst combination of addictions."
//Cissi

Fixering

Jag är trött på att vara fattig. Jag vill ha pengar. Nu.
//Cissi

Tillbaka till verkligheten... eller?

Nu är jag hemma efter ytterligare en vecka av jobb i Skåne. Denna vecka gick betydligt snabbare än vad jag hade tänkt och jag ser fram emot (eller?) den sista veckan. Kanske mest för att ha den gjord. Det kommer vara så mycket skönare att jobba i Linköping.

Det bästa med att vara hemma är att träffa min älskade sambo. Han är finast, bäst och vackrast och jag älskar honom massor. Jag tjatar om det, jag vet, men jag kan inte rå för att jag är kär. Så är det med det.

Jag måste bara berätta en sak som hände under den gångna veckan. Nerma och jag belv förföljda av en tjej (cirka 8 år) under en av våra raster. Hon träffade på oss när vi hoppade lite på en stor studsmatta. Efter att hon hoppat ett tag med oss så följde hon efter oss när vi köpte glass och även när vi gick ut för att äta den i solen. Vi satte oss i några trädgårdsfåtöljer. Hom gick då fram till Nerma och frågade om hon fick sitta i hennes knä. Svaret blev då - Varför? Kan du inte sitta i en egen stol? Flickan såg något snopen ut och satte sig i en egen stol. Senare kom jag och Nerma fram till att Nerma har en väldigt låg EQ.

Jag har fått en ny hoppy också. Smyckestillverkning. Det kommer att bli en dyr hobby misstänker jag. I alla fall innan man införskaffat grundutrustningen. För närvarande har jag tre pågående projekt:

- Klädsömnad. Går inte så bra, hittar inga billiga (läs gratis) mönster
- Akrylmålning. Har påbörjat en målning, men det var för ett tag sen och nu har jag tappat motivation och inspiration. Måste faktiskt medge att jag gjort klart några tavlor...
 - Smyckestillverkning. Började idag på "riktigt". Har kollat upp bra internetsidor för tillbehör samt gjort en budget för hur mycket det kommer att kosta. Jag har varit intresserad av detta en längre tid, men idag fick jag tag i en billig (och bra!) bok, som inspirerar mig.

En sak som är gemensam för alla dessa hobbies är att jag äger böcker om varje ämne. Det är så allt börjar. Men helt ärligt tror jag mest på smyckestillverkningen. Just nu i alla fall.

Jag åker tillbaka till Skåne på lördag och stannar i en vecka till, sedan är jobbresandet klart för min del. Skönt skönt. Nu ska jag njuta av min ledighet och kanske starta ett renoveringsprojekt hemma?


 
//Cissi

Nu är det dags igen.

Det är faktiskt dags för många saker. Att åka iväg och jobba en vecka är en sak och att packa väskan är en annan. Men det jag syftade på var faktiskt att det är dags att skriva i bloggen igen. Det var nästan en vecka sen sist. Mycket har hänt och några av sakerna följer:

 - Borlänge. Vi åkte upp till Peace and Love i torsdags och kom hem i söndags kväll. Jag fick köra hela vägen hem. Det blev en del stopp, varför kan man fråga sig eller hur Erika? Det var mycket bra musik och jag har fått upp ögonen för Laakso. Många bra låtar där.

 - Norrköping. Igår var vi i Norpan och åt gratismiddag hos Daniels familj. Trevligt trevligt.

 - Min mobil. Som vanligt kan inte tekniska prylar hålla när jag köpt dem och nu var det mobilens tur att gå sönder. Har nu ett värdelöst subsitut som jag fick låna av butiken när de lagar min. Vi får se om jag hinner få tillbaka den tills nästa resa.

 - Bil. Nu har vi en bil. I alla fall ett tag. Fick låna Åsas bil på obestämd framtid. Sjukt skönt att slippa bära väskan hela vägen ned till stationen. Hoppas bara att bilen är kvar när jag kommer hem så att jag slipper bära väskan hem också =P

Och det som ligger i den snaraste framtiden är att åka iväg och jobba i det vackra Skåne. Såg på SMHI:s hemsida att det kommer bli regn på söndag, men det får vi hoppas att det inte blir. Känner mig fortfarande lite orolig över denna resa och nästa, men jag har ju Nerma så det kommer säkert lösa sig.

Det känns som om man borde ha något intressant att diskutera, men det har jag faktiskt inte. Är lite lagom trött men alldeles för varm för att komma på något bra.

Fortfarande känns det konstigt att någon skulle vilja läsa om mitt liv så jag får börja skriva om något annat också, för sakens skull. Måste lägga ut lite bilder på min knäppa katt. Hon sätter verkligen guldkant på tillvaron. Igår hittade hon en fågelunge på balkongen som hon tog in i hallen och lekte med. Pucko! Vad jag vet så överlevde den, för Daniel stoppade in den i boet igen.

 
Såhär lägger sig katten så fort man kommer hem. Hon kan hänga över axeln i över en halvtimme.


Här sitter hon i soptunnan när vi bytte påse i köket. Som sagt, hon sätter helt klart en guldkant på tillvaron. =)
//Cissi
RSS 2.0