Gyckelturné

Ikväll är det gyckelturné för SSKål. Vi ska till tre olika studentevenemang och gyckla och sen hoppas vi på att få avsluta kvällen på flamman.

Idag har jag äntligen hunnit med ett träningspass och det var hur skönt som helst. Efteråt vill säga. En mindre bra sak var att jag drog på mig ett nackspärr. Det gör fruktansvärt ont i nacken och en bra bit ned i ryggen, men det är bara att bita ihop och äta analgetika. Det händer alldeles för mycket roligt nu för att jag ska bry mig om en sådan petitess.
//Cissi

Stressigt värre

Nu är det mycket att göra. Om det ska vara såhär mycket hela T6 så kommer tiden gå hur snabbt som helst. Detta är definitivt den stressigaste och mest ostrukturerade terminen på hela utbildningen. Jag är skapligt frustrerad. Dessutom ska jag lyckas pussla ihop mitt späckade skolschema med Nolle-P, som jag inte vill missa en sekund av. Det är klurigt helt enkelt.

Idag ska jag spendera förmiddagen hemma och plugga till basgruppen på måndag och i eftermiddag ska jag träffa Erika och skriva på c-uppsatsen. Jag tror dessutom att vi har ett seminarium i eftermiddag också. Spännande, då jag inte riktigt vet hur vi ska vara förberedda. Heja T6!

Nu ska jag betala räkningar och sedan är det bara att sätta igång att plugga.
//Cissi

Första dagen på sista terminen

En lång dag har det varit. Nollan var blyga och glada och vi hade roligt.
Daniel fyller år och jag lagade lite pannkakor och fixade chokladpudding till honom när han kom hem.

Har även beställt böcker till sista terminen för alldeles för mycket pengar. Men det är de sista böcker jag köper till sjuksköterskeprogrammet. (AWESOME!)

Inlägget är lite osammanhängande men jag är sjukt trött och min hjärna orkar inte tänka mer. Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon är det föreläsningar 8-17 och jag ska bli skuggad av en kille som vill läsa till sjuksköterska och ska se hur utbildningen är.

Natti natti
//Cissi

Blivande sjuksköterska

Veckan börjar starkt med att jag tackar ja till ett sommarvikariat på Infektionskliniken på US. A-W-E-S-O-M-E!

Om några timmar är uppropet för termin 6 och idag kommer Nollan. Det kan inte bli en bättre dag, kan det?
//Cissi

fadderutbildning på en söndag

Jag gillar det inte. Men det är bara att bita ihop. Nolle-P är så mycket roligare...
//Cissi

Effektiv

Ja fy tusan vad effektiv jag har varit idag. Skrivit massor på resultatet till c-uppsatsen. Nu är det bara att få ett bra flyt i texten, men jag tycker att jag gjort mitt för idag.
Imorgon är det fadderutbildning, SSKålmöte och träning. Det är en fullspäckad helg helt enkelt. Som vanligt med andra ord. Nu ska jag äta middag (ensam och allena) och kanske se på en film? Mysigt :)
//Cissi

gladgladglad

Jag är för glad för plugg. Fokuset infinner sig inte. Man kanske skulle pärla lite? :)
//Cissi

Lördag

Nu håller vi tummarna för att jag kan hålla fast i mina träningsrutiner. Tränade för fjärde gången denna vecka idag och det är fortfarande roligt. Imorgon har jag planerat in dubbelpass, först zumba (som inte var jättejobbigt) och sen är det bodypump på schemat. Det kommer vara desto värre och jag kommer inleda första veckan på T6 med en ruskig träningsvärk.

I torsdags var det årets första kravall, Y6:s tentakravall. Det var hur kul som helst och jag skakade rumpa som bara den.

Igår hade jag min sista anställningsintervju och satt hela kvällen och försökte ta ett beslut. Det gick efter många timmars stötande och blötande. Jag ska ringa avdelningen jag har valt på måndag och när det är officiellt och bekräftat gånger flera kommer jag skriva ut det här. :) Jag är väldigt nöjd med mitt beslut, även om det var jämt mellan vissa tjänster. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag får en förlängning i höst. Men det är nästa problem och sånt brukar lösa sig med tiden.

Lördagen idag ska gå till att skriva C-uppsats. Det är mycket kvar att göra och termin 6 står och trampar utanför dörren. Hohoho, nu blir det åka av.
//Cissi

Träningsdag

Idag har jag tränat (igen!). Det gick mycket bättre än igår och jag orkade betydligt mer än vad jag brukar orka. Det är härligt när det går åt det hållet.

Resten av dagen har oförkortat gått till att läsa och sammanfatta vetenskapliga artiklar. Vilken tid det tar! engelskan är inte på topp lär man läser, det märker jag minsann.

Jag är fortfarande lite hög på glädje efter gårdagens intervjuer och jobberbjudanden. Jag ska på två till denna vecka och vi får se om de kan påverka mitt nuvarande beslut. Det är ju flera dagar kvar tills jag måste bestämma mig så än så länge är det lugnt. Sitter och väntar på tentaresultatet också. Det skulle ju komma innan helgen.

*håller tummarna*
//Cissi

Bra dag

Tentan kändes helt okej, resultat ska komma innan helgen. Blev erbjuden jobb på två av tre intervjuer, den andra skulle kolla med mina referenser och höra av sig senast fredag. Hann med lite träning och när jag kom hem hade D lagat middag.
En bra dag med andra ord.
//Cissi

Ingen träning idag

Det blev ingen träning idag. Tiden försvann när jag åkte på en spontantripp till Maxi med Madicken. Nu ska jag sätta mig och försöka nöta in det sista inför imorgon. Dessutom ska jag ladda för arbetsintervjuerna jag ska på. Hohoho, nu händer det saker! Full fart framåt!
//Cissi

Stilltje

Nu har bloggen fått vila ett tag och det är dags för en nystart. Nytt år, nya erfarenheter och framförallt: nya mål.

Jag är nyss hemkommen från en underbar resa. Jag och Daniel har varit i Marocko i en vecka och nu är vi tillbaka i allvaret. Det är mycket som händer nu och bland det viktigare är att jag bestämt mig för att börja satsa på min träning och kosthållning. Låter kanske som ett typiskt nyårslöfte, men se det är det inte. Jag har tänkt på det en längre tid och nu när jag är uppvilad och full av energi ska jag passa på att kanalisera det åt rätt håll. Mitt liv behöver en vändning och det är nu jag gör den.

Har hittat en värdefull app till min iPhone, som räknar kalorier och som man ska fylla i allt man äter. Det motiverar mig till att inte äta en massa skit då det hamnar i appen direkt, och det ser ju faktiskt itne bra ut.

Idag är det första dagen jag försöker mig på detta och ikväll ska jag ge mig ut på ett litet träningspass. Man ska inte börja för hårt och med min astma kan träning vara ett problem. Men som sagt, motivation i topp. Ska fixa en ypperlig spellista och sen är det bara att köra.

Förresten har jag tenta i morgon och den kommer gå hur bra som helst. Bara jag kan låta bli internet för en stund och läsa det sista som ska tryckas in.

Så nu gäller: En kopp te (4 kcal) och tentaanteckningar. Wihoo.
//Cissi
RSS 2.0