Spioneri på hög nivå

Jag kan nu meddela att min blogg nu blivit infiltrerad av teknologerna som var här. Eller i alla fall en. Måste börja tänka på vad jag skriver. Man vill ju inte att de ska kunna använda detta emot mig. ;)
//Cissi

Jaa!

Maten är här!


Uppdatering: Falskalarm... :(
//Cissi

Hum hum

Sitter för första gången i sovrummet och pluggar. Man sitter faktiskt riktigt bra här. Vill inte göra det till en vana bara, sovrummet är lite som en pluggfristad. Man ska inte behöva plugga i sängen. Men så blev det idag. Teknologerna verkar vilja vara ensamma så jag sitter här och får saker gjorda istället. Det fungerar ju det med.

Brownisarna blev inte riktigt som jag tänkt mig. De blev lite för mjuka. Smaken var det verkligen inget fel på. Jag tycker bara inte att brownies ska vara genom-mjuka. Så kan det bli.

Väntar på att pizzan ska komma. Jag tror jag dör av hunger. Snälla Pizzeria Victoria, kom med min mat! Fort!! Jag kan kanske till och med sitta i vardagsrummet och äta. Om jag törs. Teknologerna såg lite läskiga ut.
//Cissi

Lördag

Fast det känns som söndag. Har till och med söndagsstädat, som om det hade varit söndag på riktigt ;)

Just nu står det brownies i ugnen. Första gången jag testar receptet. Vi får se hur goda de blir. Smeten var väldigt god så det bådar gott. Ikväll blir det pizza och förhoppningsvis så lite OS som möjligt. Jag får kapa TV:n eller nått. Om man ens kommer in i vardagsrummet för alla teknologer som tydligen ska hänga här ikväll... Det blir spännande.

Hoppas ni får en trevlig söndagkväll, eh lördagkväll.
//Cissi

Trött

Ensamhemmakväll är det som gäller ikväll. Visst är det roligt att ha en sambo?
//Cissi

Halvtidspartaj!

Ikväll är det halvtidssittning! Det kommer bli svinkul! Alldeles strax kommer Madicken och vi ska mysa fram till sittningen. Yay!!

Jag har varit på stan och gjort av med lite pengar (bara lite, eller?) eftersom att vi faktiskt blir lite rikare idag. Tyckte att jag var värd det. Vet inte riktigt varför, men så blev det.

Borde sätta mig och betala räkningarna, men det orkar jag inte just nu. Ska röja i vardagsrummet först så att jag slipper skämmas :O
//Cissi

Sol igen

Nu sitter jag i solen igen. Det hjälper inte för pluggmotivationen men det hjälper något otroligt för humöret. Idag behövdes det.
//Cissi

Tung suck

Nu har jag fått en massa extra skit att ta i tu med. Som om det inte räcker med allt som redan läggs på hög? Åååh, jag vill också ha sportlov...
//Cissi

Ingen koll

Hela dagen har jag gått runt och trott att det är fredag. Helt fel. Vad har jag fått det ifrån?

I eftermiddag ska jag på Y-pub och äta god och billig mat. Fram till dess ska jag försöka lära mig om postoperativa processer. Visst låter det spännande? ;)
//Cissi

Gissa låten!

"I fly like paper, get high like planes"
;)
//Cissi

Jaa...

... det kommer bli en lång vecka om jag ska fortsätta så här.
//Cissi

Sektionsmöte och myslunch

Har nu avverkat mitt första möte med Medicinska biologisektionen. Det gick bra och jag fick sagt det jag ville säga.

Efter det åkte jag till Snorbubblan och fick lunch. Helt klart okej dag so far. Nu ska jag sätta mig och läsa preoperativ vård. Det kommer nog bli intressant. ;)

För övrigt håller jag på att spricka av nyfikenhet och jag vill verkligen höra hur det gick, oavsett om det gick bra för mig eller inte. Jag vill bara kunna släppa det nu. Det tar alldeles för mycket energi att gå och tänka på hela tiden. Fast det är spännande. Men på ett bra sätt. Eller? Hmmmm...
//Cissi

Slut för idag, tack för idag

Nu orkar jag inte mer. Ska ägna mig åt lite kvalificerat mys istället nu när sambon äntligen kommit hem.
Godnatt!
//Cissi

Åter i startgroparna

Dags för en ny pluggspurt. Klara, färdiga GÅÅÅ!
//Cissi

En 12:a från Linköping

Igår var jag och Yasmin Markus Krunegårds konsert i "konsert och kongress"-hallen. Det var riktigt bra och jag njuter fortfarande. Vi blev nästan som småflickor igen. ;)

Har gjort en låång playlist på spotify med bara hans och Laaksos låtar. Ska sätta mig och plugga akut buk och lyssna på bra musik. Typisk söndag :)
//Cissi

Gissa låten!

"Du tappade nåt! Vadå? Farten!"

Hahahaha, fruktansvärt dåligt...
//Cissi

Ogillar skapt

Veckans ogilla är: Östgötatrafiken. Det tog mig över en timme att åka från Gottfridsberg till Berga. Helt ovärt och onödigt. Dessutom höll jag på att frysa ihjäl på kuppen. Skitbussar.

Veckans konversation är:
Jag: "Din mamma!"
Erika: "DIN mamma!"
Båda: "HANS MAMMA!"

Nu är det bara att sätta igång med dagens plugg. Ikväll ska jag till älsklings-Challe så då är det bäst att jag sätter fart med läsandet nu.

Ha en superdag!
//Cissi
2010-02-19 @ 12:36:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Superglad!

Idag har jag fått ett sommarjobb! Jippie! Det är SÅ skönt att ha det fixat redan nu. Jag brukar alltid få en sådan ångest framåt mars-april när jag inte har fått något bekräftat. Nu kan jag slappna av och göra allt annat jag har på min lista :P

Jag börjar bli lite nervös också. Ska på ett möte nu i kväll. Vi får se hur det går. Håll tummarna!
//Cissi
2010-02-18 @ 15:18:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En dag i skolan

Det har inte varit mycket schemalagt denna vecka och inte förra heller. Nu ska vi dock ha två föreläsningar så jag ska faktiskt ta mig till skolan idag. När jag kommer hem i eftermiddag blir det disk för hela slanten. Det är en miniatyr av Mount Everest nu...
//Cissi
2010-02-17 @ 08:35:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


FUM

Idag har jag besökt årets första FUM (fullmäktige) och presenterat motionssvar. Spännande värre. :P

Förresten har till och med jag tröttnat på snön. Då är det illa.
//Cissi
2010-02-16 @ 19:36:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags för plugg igen

Nu är det sista rycket innan basgruppen imorgon. Det har varit skönt med helg, även om den inte riktigt blev som jag tänkt mig. Så kan det gå.
//Cissi
2010-02-15 @ 09:15:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot Ryd!

Alldeles strax ska jag ta mig mot ryd för att äta tacos hos Therese! Efter det följer jag kanske med till kravallen en sväng. Orkar inte med allt för mycket partaj idag, ska ju faktiskt hålla i Consensus Söndagsfika imorgon! Då måste man vara pigg och glad och obakis ;)
//Cissi
2010-02-13 @ 16:55:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Irriterad

Ibland får till och med jag nog.
//Cissi
2010-02-12 @ 11:45:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sol!

Jag sitter och pluggar i godan ro och helt plötsligt... solen börjar skina i mitt ansikte! Det blir plötsligt alldeles för varmt att sitta i soffan och jag ser inte längre vad jag skriver på datorn. Men jag sitter kvar. För vad är väl härligare än en varm sol i slutet på en iskall vinter?
//Cissi
2010-02-11 @ 14:58:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Duktig Cissi!

Jag började morgonen med ett pass på gymmet och nu ska jag sätta mig och plugga till basgruppen. Idag är det en duktigdag :D
//Cissi
2010-02-11 @ 12:00:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En dag på stan i Norrpan

Idag har jag varit på stan i Norrpan och shoppat med Jessie, Yas och Vick. Supertrevligt! Kunde faktiskt hålla i pengarna bättre än vad jag trodde. Handlade bara en supersnygg t-tröja och en sportbag som jag ska ha till gymmet. Daniel kommer säkert sno den om han får syn på den.

Nu ska jag sätta mig och göra allt det plugg jag inte fick gjort när jag var på stan. Det kommer faktiskt bli roligt. Jag är riktigt pepp på att plugga idag. Hoppas att det håller i sig. :)
//Cissi
2010-02-10 @ 18:17:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Äntligen hemma. Nu är det bara mat och vila som gäller. Imorrn bär det kanske av till Norrpan! Trevlig trevligt! Får se hur trött jag är och hur länge vi ska vara där... Har inga pengar kvar att spendera på roligheter, så det är ju tråkigt värre. Usch vad osammanhängande det blev. Äsch, det får spegla hur förvirrad jag är just nu :)
//Cissi
2010-02-09 @ 20:05:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Igår hade jag så mycket att göra att jag inte hade tid att skriva något här. Var i skolan från 7:30 till 19:15 ungefär. Dessutom hann jag köra en timme på gymmet med Erika! Najs! Funderade på att köra nu på morgonen, men jag har tusen andra saker att göra innan basgruppen i em.

Har precis avslutat ett motionssvar till Fullmäktige nästa tisdag och nu ska jag sätta mig och läsa igenom en remiss som vi ska diskutera i kväll på ett möte. Det blir full rulle hela dagen i alla fall.

I eftermiddag ska jag som sagt ha min första basgrupp i T4 och vi får se hur den blir. Jag är lite orolig, men det ska nog bli bra. Eller? Hmmm... Håll tummarna för mig.
//Cissi
2010-02-09 @ 10:31:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bakissöndag

Inte för att jag är speciellt bakis, snarare trött relaterat till brist på sömn. Men det är ju faktiskt en tolkningsfråga... Jag har alldeles nyss avslutat den spännande läsningen av Consensus alla dokument vi ska behandla imorgon på mötet. Perfekt söndagssyssla. Ingen kroppsaktivitet, bara hjärnaktivitet. :P

Nu: middag
Sen: mys med D.
//Cissi
2010-02-07 @ 19:19:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma!

Hemma igen efter en mysig pysselkväll med älskade Johanna. Vi är bäst! ♥ Nu ska jag bara mysa med min älskade sambo ♥♥♥♥ Kan man ha det bättre? :)
//Cissi
2010-02-05 @ 23:04:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny namnskylt!

Alldeles nyss beställde jag en namnskylt på skyltmax! Ska använda den under praktiken nu i vår. Den jag hade bara lossnade hela tiden och jag har nu beställt en som har ett annat fäste (militärklämma). Jag får den gratis eftersom att jag bloggar om den. Hett tips! Finns inte bara namnskyltar utan en hel massa skyltar. Skyltmax var det alltså.
//Cissi
2010-02-05 @ 16:38:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


HEL 2...

... check!

Daniel skickade just ett sms och frågade om jag ville gå till [hg] ikväll... Jag får kanske tänka om?
//Cissi
2010-02-05 @ 16:16:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förresten..

... orkar jag inte med tre utekvällar i rad så jag struntar i [hg] ikväll..
//Cissi
2010-02-05 @ 11:14:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bara en sak kvar

Nu är det bara ett moment kvar innan HEL 2 är slut. Det har varit intressant att läsa om sexologi, men nu ska det bli skönt att läsa lite "lättare" saker. Ska bara läsa rapporterna inför basgruppsträffen i eftermiddag sen är jag klar! Niice ;)
//Cissi
2010-02-05 @ 10:29:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jägarns!

Jag kom nu på att jag inte lyckades med källorna i alla fall. Glömde helt att skriva ut den som jag använde överlägset mest i hela rapporten. Hur klumpig får man vara?!? Är väldigt irriterad på mig själv just nu...

Snart kommer Erika och ska börja fixa sig inför kvällen. Har lovat att sminka henne med grejerna hon köpte på The Body Shop. Superaffär förresten. Har faktiskt inte varit inne där och kollat speciellt, men deras ögonskuggor inför våren är superfina! Hett tips!
//Cissi
2010-02-04 @ 16:37:12 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Förmiddagschill

I eftermiddag ska jag ha en kommunikationsövning tillsammans med min basgrupp. Så nu förbereder jag mig lite mentalt och ska läsa en förberedande bok så att jag inte blir kuggad. :)
I kväll ska jag på kravall med Erika, Björn med flera. Vi ska först på Björns födelsedagsfest. Han fyller 23 idag och vi ska passa på att åka dit och fira honom lite. Idag fyller också Emilia 18 år. Grattis båda två!

Imorgon blir det utgång igen, denna gång till [hg]. Innan ska jag vara hemma hos Johanna och göra posters till vårt söndagsfika den 14 februari. Gissa vad det blir för tema! Alla hjärtans dag kanske? :)

Igårkväll gjorde jag något klassiskt. Jag somnade framför tv:n. Egentligen skulle jag faktiskt bara mysa med Daniel och bara titta på tv, men han somnade och det blev så varmt och mysigt och... jag bara slocknade. Jag vaknade faktiskt av att jag sov, hur konstigt det än låter. :)


Såhär kan det se ut på en kravall. Det är suddigt för att jag inte kunde sitta still. Det var alldeles för bra musik som spelades för att man skulle kunna sitta stilla. Det man skymtar på mina axlar är min overall. Kravall: krav+overall.
//Cissi
2010-02-04 @ 10:54:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förbannade källor

Nu när jag äntligen skickat in rapporten börjar jag fundera: använde jag rätt referensystem? Förstod de att jag citerade ett stycke? Hoppas att de inte underkänner mig... :P
//Cissi
2010-02-03 @ 16:32:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Äntligen klar!

Rapport: check! Underbart! Nu är det bara kommunikationsövningen imorgon kvar och basgruppsseminarium på fredag, sedan är kursen klar. Great! Det börjar kännas att det inte är så himla långt kvar.

Tack för ett superbra samarbete Emma!

Daniel kom hem tidigare idag. Egentligen skulle han åka direkt till träningen efter skolan och då kommer han inte hem förrän framåt 22-23. I'm happy! :D
//Cissi
2010-02-03 @ 16:20:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pluggish

Nu är det dags att ta tag i rapportskrivandet. Go Emma och Cissi!!
//Cissi
2010-02-03 @ 09:54:56 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gladare idag

Idag känns allt mycket bättre. Jag är inte så hemsk som jag kände mig igår. Behöver bara lite tid för att komma underfund med mina konstiga känslor.

Kom hem för någon timme sedan efter en mentorsutbildning. Den var förlagd till kvällen och det är lite segt att gå direkt från skolan till möten. Egentligen var det inte direkt från skolan, eftersom att jag och Erika gått runt på stan ett bra tag innan. Det var great! Har köpt en massa pärlor och nu sjuder min hjärna av skaparlust. Ska genast sätta mig och pärla.

Over and out!
//Cissi
2010-02-02 @ 22:07:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:(

Hjärtat sjönk verkligen. Hur kan jag reagera så egoistiskt? Nu känner jag mig bara deppig.
//Cissi
2010-02-01 @ 21:35:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällsmys

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Har bakat kärleksmums och lagat kalv och pommes frites. Mysigt värre.

Tyvärr har jag insett att jag inte har någon empatisk förmåga. Jag kanske borde byta yrke? Eller det är kanske bara selektiv frånvaro av empati? Man får ju hoppas.
//Cissi
2010-02-01 @ 21:21:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart skoldags

Om en stund ska jag påbörja promenaden mot skolan och basgruppen. Har haft en lugn förmiddag och det har sannerligen behövts. Jag kanske uppdaterar lite bättre när jag kommer hem ikväll...
//Cissi
2010-02-01 @ 12:33:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0