Flyttpackar... intensivt!

Imorgon får jag nyckeln till den nya lägenheten! Ska åka dit och kolla en sväng imorgon samt mäta litegrann. Ska förbi IKEA också och köpa ett skrivbord och en expeditbokhylla och montera ihop det i lägenheten. Så mycket att göra, så lite tid!

:D
//Cissi

Iväg mot skolan

Om en timme börjar min basgrupp och jag ska passa på att repetera lite innan. Som vanligt känner jag att jag hade kunnat läsa mycket mer, men det är väl så det är med PBL. Det finns så mycket att lära, men så lite tid....
//Cissi

blablablanjursviktblablabla

Tillbaka till verkligheten. Nu är praktikperiod 1 slut. Det innebär att det är läge att lägga näsan i böckerna igen. Men jag vill inte. Dessutom är jag sur över att mitt word-program lade ner. Tänker inte betala över 500 för ett nytt. Glöm och dröm!
//Cissi

Städat och klart.

Få saker känns bättre än en nystädad lägenhet...
//Cissi

Konsten att förtränga...

... är min specialitet.
//Cissi

Blankt

Jag känner mig blank, har ingen lust att göra någonting. Känner inget engagemang. Endast tvång. Hur ska jag komma ur det? Varför går jag med på att hela tiden bli lurad in i saker? Dumt och oansvarigt.
//Cissi

=)

Jag är nöjd. Det är skönt att känna sig nöjd. Snart ska jag flytta och jag längtar mer än något annat. Har så många idéer och tankar så att det känns som om huvudet kommer explodera snart. Jag kanske borde sätta mig och måla lite. Det brukar hjälpa.
Imorgon är jag ledig från VFU:n och jag ska ta tillfället i akt och plugga lite till basgruppen.
Ps. Daniel är bäst i världen. Ds.
//Cissi

Tomt

Jag kommer hem efter en lång dag på praktiken. Och det finns ingen katt som hoppar på mig i hallen. Det finns ingen katt som förföljer mig genom hela lägenheten och tjatar om mat. Det är tomt. Tomt, ensamt och tråkigt.
//Cissi

Borta....

Nu är katten borta. Så tomt, ensamt och tråkigt allt blev. Det här var inte roligt alls. Jag vill bara gråta.
//Cissi

Fast å andra sidan

Livet är kanske inte så himla bra trots allt. Idag kommer Julia och hämtar katten. Ingen bra känsla alls. Usch!
//Cissi

Klarade tentan!

Jag klarade statistiktentan! Det var en sådan konstig tenta att jag aldrig trodde att jag skulle klara den. Men så stod det på studentportalen idag att jag var godkänd! Life is good!
//Cissi

Ojojoj.

NU har en vecka av praktiken gått. Vilken vecka, vilket tempo. Jag är så slut att jag inte orkar skriva en rad till...
//Cissi
RSS 2.0