Onsdag

Nu har jag gjort två dagar på infektion och förvirringen är total. Det blir spännande att jobba som ssk i sommar men det känns fortfarande lite avlägset. Med 16 dagar kvar till examen växer spänningen.

Har läst lite artiklar till den sista kompletteringen på uppsatsen och känner mig nöjd med mitt dagsverke. Har hunnit med ett SSKålmöte (kanske det sista?) och en dejt med Signe. Vilken pudding hon är! Mumma.

Resten av kvällen, vilket kanske blir 10-15 min, ska spenderas med den finaste av alla: Daniel.
//Cissi

Första dagen på infektion

Idag ska jag göra mitt första intropass på infektionskliniken. Flocken med fjärilar i magen har fördubblats sen igår kväll. Nu är det på riktigt och detta ska jag förhoppnignsvis göra resten av mitt liv även om det inte är på infektionskliniken. Spännande värre!
//Cissi

24 dagar kvar

Nu är det verkligen inte långt kvar. Oavsett om man pratar om tid eller om man pratar om saker kvar att göra. På torsdag har jag mitt omvårdnadsseminarium och nästa vecka har jag posterseminarium för C-uppsatsen. Det är lite kompletteringar kvar på C-uppsatsen men det tar inte lång tid att göra och förmodligen kommer jag få komplettera lite på omvårdnadsseminariumet. Förhoppningsvis slipper jag omtenta omvårdnaden.

Jag börjar bli nervös på allvar när det gäller jobbet i sommar. Det kommer ju bli hur kul som helst men vad fasen, jag är ju klar snart? Den stora frågan just nu är vad jag kommer göra i höst när sommarvikariatet tar slut. Förhoppningsvis trivs jag och får en förlängning eller till och med en fast tjänst, men inget är skrivet i sten och jag har inte fått några löften.

Dags att ta tag i powerpointen till seminariet. Huu, hoppas att det kommer gå bra...
//Cissi

Det tar aldrig slut

Tiden går fort men alla högen av saker som ska göras bara växer. Idag ska jag lämna in min powerpointpresentation till seminariet nästa vecka och jag har ingen lust att göra det klart. Det ät inte alldeles för mycket kvar att göra men jag får inte riktigt till det.
//Cissi

Tiden springer

Nu är det exakt en månad kvar till examen. 30 dagar. Hur ska jag hinna med allt?
//Cissi
RSS 2.0