Slut

Nu orkar jag inte mer idag. Ska ta en dusch och sedan hopp ner i sängen.

Natti natti
//Cissi

Vår!

Det är vår ute idag. I alla fall på pollenfronten. Det känns verkligen i ögonen och näsan när det sätter fart. Både bra och dåligt.

Nu är det bara två dagar kvar på praktiken och bara tre dagar kvar till Akuten. Men också bara två dagar kvar tills hemtentan ska vara inskickad. Jag orkar inte lägga ned min själ i denna värdelösa hemtentamen. Det mest värdelös är att vi förväntas hinna skriva den under VFU:n. Inte okej alls. Bläbläblä. Hoppas att jag hinner med FUM imorgon bara. Allt hänger på kvällens prestationer.

FOKUS!
//Cissi

Smickrad!

Fick precis höra en sak en kompis hade sagt om mig igår:

"Bakis och ändå osade solsken och regnbågar..."

Åh, vad glad jag blir! :D
//Cissi

Hemtenta

Nu är en tenta avbockad. Det finns dock en risk för att det blir en ny omtenta. De är inte så snälla när de konstruerar uppgifterna till läkemedelsberäkningen.
Dags för nästa tenta: hemtentamen i pedagogik. Jippie! Nu har jag absolut ingen som helst fritid kvar.
//Cissi

LäkemedelsOMtentan, here I come!

Imorgon gör jag första omtentan på SSK, och nu har jag pluggat klart. Jag orkar inte tänka mer. Känner mig stressad nog ändå. Ska ju faktiskt skriva den förbannade pedagogiska hemtentan också. Allt ska vara på samma gång. Jag håller på att gå i bitar. På fredag är allt bra. Då är VFU:n klar, tentan är gjord och hemtentan är inskickad. Då är det bara fest som gäller. Eller jobb på fest i alla fall... :D
//Cissi

Riktigt dålig uppdatering

Denna vecka har varit intensiv. Det kommer även nästa vecka vara så uppdateringen kommer fortsätta vara låg. Jag försöker kombinera och balansera VFU, skoluppgifter, omtenta, SSKål och Consensus. Dessutom försöker jag hinna med att sova. Det är lättare sagt än gjort. Helt klart.

Nu i helgen har Emilia varit här igen. Snart får vi börja ta ut hyra från skitungen, hon hänger ju här jämt! ;) Vi var ute i går och jag hoppas att hon hade lika trevligt som jag hade.

Idag har det varit SSKål för hela slanten. Bakis som jag var, gick jag upp tidigt i morse för att gå på festeriutbidning. Lärde mig en massa nytt (not). Efter det var det dags för gyckelträning och jag åkte på att köra ett solo i en låt. Det kommer bli epic, eftersom att jag blir så nervös när jag ska sjunga att mitt ansikte genererar värme nog för ett mindre bostadsområde. Hoppas att jag lever upp till deras förväntningar. :D

Nu är det dags för tentaplugg inför morgondagens omtenta. Känner mig väldigt förberedd (ironi igen) och jag känner att det är hopplöst tråkigt att sätta sig med läkemedelsberäkningen IGEN. Bajsbajabajsbajs!

Mot bättre vetande och vidare!
//Cissi

Serieberoende

Jag är riktigt korkad ibland. Jag vet ju att om jag laddar ner en serie och börjar titta på ett avsnitt så kommer jag inte kunna sluta. Ändå gör jag det. Första gången var det True Blood nu är det Vampire Diaries. Jag verkar ju ha något för vampyrer också. Någon som vill göra en analys? Jag är nog ett tacksamt objekt i alla fall...
//Cissi

Dummer

Tror ni att jag gick och lade mig efter att Vick och Yasmin gått hem? Nej då, jag låg och tittade på serier fram till halv 6 på morgonen. Begåvat? Nej. Det har alltså varit en lång och trött dag idag, med både Söndagsfika och VFU. Tur att jag kan sova ut imorgon.
//Cissi

Så trött!

Nu ska jag försöka hålla mig vaken några timmar till, men jag kan inte lova något. Soffan har varit väldigt sövande tidigare i veckan. Nu när sällskapet har gått hem så är det inte mycket som står mellan mig och en djup, skön sömn!
//Cissi

Vilken vecka!

Jag har verkligen inte haft tid att skriva någonting! Har pendlat till Motala i tre dagar och åkte med bussen klockan 06:12 på morgonen. Kom inte hem förrän vid 17-18 och då somnade jag direkt i soffan. Har fått göra en massa roliga saker. Exempelvis har jag fått hålla i sårhakar vid knäledsprotesoperation och höftledsprotesoperation. (wow!) Dessutom har jag fått sköta sugen (suga bort allt gojs i såret) och apparaten man bränner av kärl med. Detta kallas att assistera vid en operation. Vanligtvis är det AT-läkarnas uppgift, men de var så mesiga där att jag tog över uppgiften. AWESOME!

Har också fått gå med en narkos(anestesi)-syster och fått sätta en larynxmask och ge en massa läkemedel (sövande och smärtlindrande). Såå spännande! Kanske ett yrke för mig? Det får framtiden utvisa.

Nu ska jag ladda inför kvällen. Ska först träffa det kära SSKål och inviga lite nya festisar och sedan ska jag ha myskväll med Yasmin och Vick. Awesome! Idag är jag pepp pepp PEPP!
//Cissi

Duktig

Jag känner mig alltid så duktig när jag diskat eller städat. Det blir så fint och rent och det gör mig glad. :D
//Cissi

Nu är det bestämt

Jag stannar hemma från praktiken fram till måndag. LIka bra så att jag inte smittar några av de redan sjuka patienterna på avdelningen. Jag tror faktiskt att personalen också var lite orolig för att jag skulle smitta dem med :P

Så: Ikväll blir det tydligen sjukHUsfesten. Där lär det ju inte finnas några sjuka människor i alla fall. Eller??
//Cissi

Ska jag? Eller ska jag inte?

Sjukvårdsrådgivningen säger vänta till på måndag och rösten i huvudet säger spara inte alla dagar till sista veckan. Hur ska det bli? Hur ska jag göra? Måste ringa imorgon och prata med dem. (otydligt mummel)
//Cissi

Hemma idag igen

Fortfarande ingen praktik. Som tur är har Daniel "påsklov" eller omtenta-P eller vad det nu är, så att han också är hemma. Jag är inte alldeles ensam. :)

Ikväll är det grillning som gäller. Årets grillpremiär!
//Cissi

Bosses?

Man kanske skulle? Eller borde man? Det skulle ju vara trevligt med en? Bara en? Jag har ju faktiskt lite ont i halsen. Har hört att det kan vara bra då. Eller? Ska jag? Hmmm...
//Cissi

Jaha, nähä

Nu får jag tydligen inte gå till min VFU-plats förrän fredag eftersom att jag smittar. Vad roligt (ironi). Vad ska man hitta på nu då? Är tydligen för sjuk för att jobba, men jag mår inte speciellt dåligt. Det som jag mår sämst av egentligen är att inte få pussa på Daniel. Usch och fy för svinkoppor!
//Cissi

Så fint!

Nu har vi städat klart och det blev superfint! När man tar bort allt skit som lägger sig på hög om man inte orkar städa på ett tag så är ju lägenheten riktigt stor! Nu ska jag spendera resten av eftermiddagen med att slappa och mysa med min älskade Daniel. Mot soffan och vidare :D
//Cissi

Penicillin - kul

Eller inte. Har tydligen svinkoppor och ser ut som ett bombnedslag. Penicillin i 10 dagar. Superroligt. Jag har betalat nästan 1000 kr de senaste tre dagarna på mediciner och läkarbesök. Inte roligt alls. Nu tänker jag sura. Sura och Storstäda.

Ut med det gamla och in med det nya.
//Cissi

Mot vårdcentralen

Ska alldeles strax dra mig mot vårdcentralen för att bli diagnostiserade med vad jag misstänker är en jobbig barnåkomma. Känns skönt att aldrig få växa upp. Hoppas att jag får penicillin för den här skiten. Jag orkar inte gå och se ut såhär under hela min VFU. Bläbläbläbläblä!

Återkommer när diagnosen är satt.
//Cissi

Nytt uppehåll

Det blir inte så mycket skrivet när man åker hemhem över påsk. Alldeles för mycket att göra och alldeles för många att träffa.

Har varit hemma hos pappa och hemma hos familjen Karlsson. Jag har blivit gödd och motionerad. Motionen bestod av en bowlingmatch mot Daniel och mina "svägerskor" och jakt på småbarn som blir alldeles för exalterade och hostar tills de kräks. Usch. :P

Nu ska jag sätta mig och pärla lite samtidigt som jag tittar på Medium. Najsnajsnajs!
//Cissi
RSS 2.0