SSKål!

Första mötet avklarat! Har bara en sak att säga: AWSOME!
//Cissi

Alice i Underlandet

Det blev lite av ett improviserat besök på bion ikväll. Såg Alice i Underlandet och jag blev faktiskt lite besviken. Om man bortser från upplevelsen med 3D så var det egentligen inte mycket att hänga i julgranen.

Håller på att störa ihjäl mig på plåstret på mitt favorit-skrivfinger. Jag hyvlade nästan av mig fingret när jag skalade potatis förut och det blödde bara igenom hela tiden så jag har nu tredubbla lager med plåster. Fingret blir lite (ganska mycket faktiskt) tjockare och jag träffar många fler tangenter än vad jag vill. Dumt!

Jag är fortfarande i chock över hela SSkål-grejen. Det vill inte riktigt gå in i huvudet. Imorgon har vi vårt första möte och det kommer bli superroligt! Jag är jättenervös och längtar något obeskrivligt.

Note to self: Daniel ska inte få något märke. Så det så!
//Cissi

Söndagsfika

Så var det söndag igen. Känner mig lite bakis, men det är kanske inte så konstigt med tanke på att vi kom hem vid fyra igår. Klockan fyra sommartid alltså. Knepigt det där.

Strax ska jag åka iväg till Örat för lite Söndagsfika. Det är jag som stänger idag och det lär bli en del att göra eftersom att det inte kunde komma någon arbetare för att hjälpa mig.

Imorgon är det dags att träffa nya SSKål och det kommer bli så himla roligt. Jag har drömt en hel del konstiga drömmar om det sedan jag fick veta att jag kom med. Det blir spännande att träffa alla. Jag vet inte riktigt vilka alla är som har kommit med men igår träffade jag tydligen blivande gyckelansvarig på [hg]. Per (Pär?) hette han. Jag vet en till som ska bli personalansvarig och henne har jag träffat förut några gånger. Hon verkar också himla rolig så jag har höga förväntningar på nästa år. It's gonna be FUN FUN FUN! Räkna med mer uppdatering i ämnet i framtiden. ;)
//Cissi

Hemlisen

Nu kan jag avslöja: jag kommer att vara festerist i SSKål 10/11! Det kommer bli svinkul! Happy, happy, I'm som happy! Weei!

Ikväll bär det av mot [hg] för lite rumpskak. Borde kanske börja göra sig iordning?
//Cissi

Underbaraste

Igår lagade D en trerätters middag till mig. Hur underbart är inte det? Han gjorde bara saker som han vet att jag tycker om. Ingen kan vara bättre för någon än vad han är för mig. ♥
//Cissi

Oj oj och hoppsan

Nu är det praktik igen vilket märks på min bristfälliga uppdatering. Det är faktiskt så att bloggen inte prioriteras när man börjar 6:45 på morgonen och somnar i soffan i princip direkt när man kommer hem.

Jag kan dela med mig av en liten hemlighet som plåster på såren. Igår var jag på intervju och det kändes väldigt bra. Nej, det var inte för ett jobb. Det var något mycket roligare som intervjun gällde. Spännande värre!

Åh, imorgon är det sovmorgon på praktiken! Börjar inte förrän 7:30! Wohoo!
//Cissi

Rosa naglar

Nu är naglarna målade, de guldiga legginsen är på och hjärnan förbereder sig för en riktig guldfeber!
//Cissi

Bortglömd årsdag!

Jag har ju totalt missat bloggens ettårsdag i början av mars. Fy på mig. Det blir ett sent grattis istället:

Grattis bloggen!
//Cissi

Phuuu

Är nog klar för idag med pedagogiksaken. Måste ju få en patient att prata med också, annars kan man ju aldrig bli färdig. :)

Härnäst på checklistan: Sätta på musik, diska och sedan en varm och skön dusch. Låter inte helt fel, eller hur? Snart kommer ju mitt finbesök! :D
//Cissi

:)

På tisdag har jag och Daniel varit sambos i 2 år. Tiden går så himla fort. Hur ska vi fira det då? Genom att inte vara hemma. Båda är upptagna på varsitt håll. Lyckat värre. Lite samma sak som med vår senaste årsdag. Den är inte heller firad ordentligt och snart har det gått ännu ett halvår. Det är inte mycket att göra när båda har varsina fullsmockade liv. Tur att man hinner sova tillsammans i alla fall.
//Cissi

Sammanfattning

Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera igen. Det har varit väldigt mycket de senaste dagarna. En massa plugg och en hel del annat också. Igår var tjejerna här och vi lagade mat, åt tårta, såg film och eldade nästan upp min ugn. Nu har man testat det också.

Har börjat dagen tidigt idag (tidigare än vad jag brukar när jag är ensam hemma) för att skriva pedagogikrapport. Det kommer bli segt och tråkigt men absolut bäst att göra det klart idag.

Förresten får jag finbesök idag. Karin och Evin kommer hit! Yay! De ska sova här i två nätter och imorgon ska vi på Goldfever! Najsnajsnajs!
//Cissi

Myskväll

Myskväll med världens bästa sambo. Mums!
//Cissi

Ojoj, vilken helg!

Det blev en lite längre festhelg denna gång. I fredags var vi på sektionssittning. Det blev inte så sent, var hemma vid tolv. Temat var saga så jag var utklädd till Mimmi Pigg. Bästa utklädnad gick till Shrek, han var helt klart i en klass för sig. :)

Lördag. Oj, här blev det lite senare. Var hemma till fyra. Sjukt rolig förfest med nästa års CC. Vi slog tjejrekord i deras lägenhet. Det hade aldrig varit fyra tjejer där samtidigt. Höhö. Det satte nivån på resten av kvällen. Sjukt roligt hade jag i alla fall.

I söndags var det Söndagsfika på Örat men det var inte så bra drag som det brukar vara. Trevligt att träffa alla Styrelsemänniskor dock.

Emilia kom i lördags och åkte hem igår kväll. Det var roligt att ha henne här och jag hoppas att hon hade det lite trevligt som jag hade. Även om Daniel var lite tråkig och tentastressad. Vi kunde ha roligt utan honom, som tur var.

Mitt i allt har jag lyckats med att plugga. Vi lade basgruppen idag (måndag) istället för fredag så det blev lite mer att göra på mycket kortare tid. Är absolut inte klar, men jag hinner inte mer nu. Får komplettera och lägga ut bra till nästa basgrupp istället. Det har varit väldigt mycket i skolan på sistone.

Oj, vad svamligt allt blev. Det får ni stå ut med. Mycket info på litet utrymme. Håll till godo ;)
//Cissi

Dumsnö igen!

Förresten har det börjat dumsnöa igen! Eller nu verkar det ha slutat för tillfället. Bara det inte får för sig att börja igen!

Bästaste sambon lagar just nu frukost. Man kan inte ha en bättre sambo! ♥
//Cissi

Mums!

Godaste godbiten: Daniel!
//Cissi

Ensam hemma... hos någon annan

Sitter här, alldeles ensam, i Snorbubblan. Ingen Erika och ingen Yasmin.  Det känns lite tomt faktiskt. Har varit och handlat till metorsträffen i kväll och nu ska jag passa på att få till några timmars aktivt pluggande. Vi får se hur det går.

Är lite irriterad just nu. Allt går inte som jag har tänkt mig. Ska försöka koncentrera mig på plugget istället
//Cissi

Jaha

Har inget viktigt att bidra med idag. Åt nyss mysbrunch och ska nu återgå till hepatit och cirros.
Suck.
//Cissi

Lista

  • tvätta
  • plugga levern
  • betala räkningar
  • fundera ut middag
  • laga middag
  • vika tvätt
Bläbläbläbläbläbläblä
//Cissi

Lång dag

Dagen började med läkemedelstenta, följt av föreläsningar till fem. Den sista sträckte sig mellan 13:00 och 17:00. Totalt 25 minuters rast på den sista föreläsningen.

När skoldagen tog slut var det dags för den första av två mentorsgrupper att träffas. Det var superkul och alla verkar vara hur trevliga som helst. Två av dem kommer till min "spontana" förfest innan vårsittningen på fredag. Kommer bli hur roligt som helst.

Orkar faktiskt inte plugga något mer idag. Tycker att jag fått min beskärda dos av både plugg och socialisering. Nu blir det bara älsklingen och jag.

Summan av kardemumman: Det har varit en lång dag, men en mycket givande dag. Det får gärna bli flera sådana. Helst utan tenta :)
//Cissi

Lärandeplan...

..check. Nu: tentaplugg inför imorgon. :P
//Cissi

Åh, du lärandeplan.

Du är så tråkig att skriva. Kan du inte bara skriva dig själv?
//Cissi

PBL

Det värsta med PBL är att man aldrig känner sig riktigt klar inför en basgrupp. Sak samma. Nu ska jag dit och ikväll ska jag hem till Norrköping och umgås med Daniels familj. Vi får se om min familj också har tid att ses något.

Hoppas att ni får en fin helg!
//Cissi

Ännu mera sol!

Wiie! Sitta i soffan och plugga med sol i ögonen kan man leva med. Så nära perfektion man kan komma en torsdagseftermiddag i början av mars.
//Cissi

Och en sen kväll

Helt spontant blev det en spelkväll här. Fanny och Frida dök upp och fick spö i det mesta. Höhö.
//Cissi

Ännu en tidig morgon

Och denna morgon börjar med föreläsningar som: "att skriva epikris" samt "Kvalitativa metoder del 1". Behöver jag säga mer?
//Cissi

Dumsnö

Och så snöar det igen. Tar det aldrig slut? Dumvinter.
//Cissi

Fram och tillbaka

Vi skulle egentligen haft mentorsmöte nu på morgonen med T1:orna, men kursledningen har inte riktigt kolla på dagar och tider så de hade glömt oss. Jag åkte till skolan i kylan helt i onödan. Nu har jag precis mailat alla studenter vi ska vara mentorer för så vi får se om jag får några svar.

Det som är kvar idag är att beta av ytterligare lite av allt ändlöst plugg och sedan åka till Madicken mysa. Yay!
//Cissi

Tidig morgon

Och jag vill hellre sova. Var FAN kom all snö ifrån? Jag trodde vi hade kommit förbi detta. Damn it!
//Cissi
RSS 2.0