Det tar aldrig slut!

Fasen vad jag är trött på att plugga hela dagarna nu! Jag kräver lite ledighet. Bäst att det går bra på tentan, som jag har pluggat!
//Cissi

"If you like a thing...

... you should have put a ring on it."
//Cissi

Jobbigt läge

Solen skiner, det är 27 grader i skuggan och jag är fast med tentaplugget. Jag kan tänka mig att det efter tisdag kommer bli sämre väder. Det skulle vara riktigt typiskt.

Idag skulle jag gärna åka någonstans och sola och bada. Vi har ju fortfarande bilen, men saknas tiden så finns det ju inget att göra åt det.

Jag har ju i alla fall hunnit med att träna idag...
//Cissi

Arbetsskada...

... under tenta-p är trycksår på rumpan.
//Cissi

Pluggipluggipluggiplugg

Så sitter jag här igen. Som tur är så är det inte ens en vecka kvar (eller är det en dålig sak?). Sedan kommer jag vara ledig i en och en halv vecka för att sedan åka ut på sommarjobbet. Det känns bra att äntligen få tjäna lite pengar. Hoppas att det blir en del och att jag kan hålla i dem (det sista känns mest otroligt).

Men nu, plugga vidare.

Mot bättre vetande!
//Cissi

Sömnig

Nu sitter jag och pluggar igen. Som om jag gjort någon annat den senaste veckan. Nu råkar det vara så att jag mycket hellre vill sova. Och det fungerar faktiskt inte alls med min pluggplanering för det finns alldeles för mycket kvar att läsa. Alldeles för mycket. Men ögonlocken blir bara tyngre så jag funderar faktiskt på att ta en powernap på en halvtimme kanske? Det borde man väl må bättre av? Risken är ju att jag inte har självdisciplin nog att gå upp då. Risken för det är faktiskt väldig stor nu när jag tänker efter. Jag borde sluta med undanflykterna och bara sätta igång att läsa igen.

Men jag är trött. Hmm...

"Jag kanske är ett par skider! Fast vad är det för pjäxer som passar till mig dårå? - Klarry
//Cissi

Och vad jag menade...

... med rubriken till det förra inlägget vet nog ingen. Det blev lite konstig svenska tror jag nästan.
//Cissi

Ingen vettigt gjort

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Skulle ha pluggat eftersom att det är tenta om en vecka. Nu blev det så istället att jag lunchade med Challe (jag hann faktiskt plugga 2 timmar innan) sedan åkte jag till Norrköping med Campusbussen. Hade planerat att läsa lite immunologi i bussen, men jag somnade (som vanligt). När jag kom till Norrköping så var det optikern direkt, och sen hem till Pillan för att hämta bilnyckeln. jag fastnade där i en timme för att dricka lite the och måla naglar (med min nya läckra rosa färg!). Jag plockade sedan upp Daniel vid bussen och tillsammans åkte vi till smedby för lite gratis middag =D

Visst är det skönt med pauser, men inte hela dagar när man har massor att göra! Imrogon har jag en massa möten att gå på också. Ingen studiero här inte...

Puss och kram!
//Cissi

Mmm...

♥ Challe
//Cissi

090525

Har fått mycket gjort idag. Betalade räkningar imorse, gick upp med D faktiskt, fast jag är så morgontrött...

På em hade vi seminarium och efter det åkte jag ned på stan för att besöka min gamla VFU-plats och hämta ut min loggbok och tidsrapporten. De är så söta på Kungsgatans vårdcentral!

Nu ska jag återgå till tentaplugget, men det är inte lätt att koncentrera sig med en bus-kisse som bara hittar på hyss. Ska försöka hinna lägga ut lite bilder de närmaste dagarna, när jag tröttnar på pluggandet... =D

Önska mig lycka till med tentan, för om det går så här med pluggandet så behövs det många lycka till... =P
//Cissi

Så var man rik igen

Och sen så betalade man räkningarna...
//Cissi

Retsticka

Daniel retas. Nu kan jag inte koncentrera mig. Fasen också. Jag som hade flyt...
//Cissi

Duktig!

Nu känner jag mig duktig! Har kommit rätt långt i mitt pluggande och som det ser ut just nu (peppar peppar) förstår jag immunförsvaret! Woho!

Det är så jag har gjort mig förtjänt av en lunchpaus nu.

:D
//Cissi

Äntligen

Klar med en stor del i pluggandet. Hoppas att det har fastnat i huvudet också.

Synd att det inte blir något hos Erika ikväll. Jag hade faktiskt sett fram emot det. Daniel ska ha grabbkväll så jag får väl sitta i köket och plugga eller nått. Det kan ju vara bra att plugga... Fast kl 8 är det Robinson som gäller!

Jag är på rätt bra humör i alla fall. Det kommer nog bli en fin dag idag....
//Cissi

Irriterad

Kalla det vad du vill, men ibland får man nog.

Jag har fått nog nu och tycker definitivt att det räcker. Har stört mig ett tag och det blev inte bättre nu. Hitta något annat att göra!

Kan alla människor snälla sluta stirra i backen. Lyft blicken och se er omkring! Ni ÄR inte ensamma i världen! Sluta bete er som om ni vore det!

Och det där jäkla brevet, kom idag, snälla?

Och SNÄLLA, kalla det inte för PMS!
//Cissi

Jaha...

Det är tenta om, få se nu, 12 dagar. Jag har inte kommit så himla långt på plugget, det är en bra bit kvar, och jag har redan tappat styrfarten. Äsch. Allt utom plugget är lockande. Igår var jag hos Emma på kvällen till exempel, när jag EGENTLIGEN hade kunnat sitta hemma och plugga. Och idag råkade jag snooza för länge så jag kom inte igång med plugget förrän vid halv tio. Och inte heller då kunde jag koncentera mig! Jag fastnade på internet på en så konstig artikel som vad man brukar operera vid intimkirurgi... Fattar ni hur uttråkad jag är!? Jga kom igång med plugget kvart över tio, nu är klockan snart kvart över elva och jag har redan tagit en paus. Ge mig mer betalt så att jag blir mer motiverad!!

Tusan också.
//Cissi

Så var det en ny vecka igen

Och dags att börja tentaplugga. Bläh.

Kommer precis från ett möte med de blivande ansvariga faddrarna till i höst. Det kändes lovande. :D Härligt med ambitiösa människor...
//Cissi

Vackert...

... väder ute, blommor som vissnar på balkongen och damm i drivor. Dålig tajming
//Cissi

Aaarhg!

Allt detta plugg! Vi borde få mer betalt :D
//Cissi

Uschfyblähochtvi

Klippte håret igår. Vete fasen om jag trivs i det. Mamma kommer ju vara snabb på att säga att det är alldeles för kort i alla fall. Jag tycker nog själv att det är liiite för uppklippt, tycker att det blev för tunt. När jag vaknade imorse kändes det nästan som om jag drömt allt och mitt gamla hår var tillbaka, besvikelse!

Hm. jag får väl bara vänja mig gissar jag. Ska ta bilden till körkortet snart. Det var ju egentligen därför jag klippte mig. :/ HAr bokat in en sminklektion idag som jag fick i födelsedagspresent, men jag har fått ett sår i mungipan så jag vet inte om jag vill gå dit idag.

Till råga på allt så började morgonen med ett smärre allergi-"anfall". Svullen och nyser och snorar. Jäkla skit säger jag bara. Inte alls pepp för ikväll. Dags att rycka upp sig. Nu har jag gnällt av mig så nu är det bara att bryta ihop och gå vidare. Hår växer ut och sår läker (om man nu inte har ett kroniskt bensår till exempel, men det hoppas jag att vi slipper på länge än).

Woho, pessimistens dag är snart till ända.

Bajs
//Cissi

Moahahaha

Jag är redan trött på att plugga och jag har inte börjat med tentaplugget än. Emma och jag sitter just nu och skriver på den tidigare nämnda kommunikationsuppgiften. Totaly worthless.

//Cissi

Efterlysning!

Söker samarbetesvillig sponsor med ett VISA utan övre gräns för skoshopping. Intresseanmälan görs på bloggen.
//Cissi

Förföljd...

.. och jag har ingenstans att gömma mig.
//Cissi

Bored to death

Jag orkar inte skriva på denna värdelösa kommunikationsuppgift. Blä, fy och tvi.

Dessutom har jag lyckats med att vara klantigare än vanligt, hur ska jag klara mig ur detta?
//Cissi

Jippie!

Idag tog jag körkort! Äntligen, äntligen, äntligen!!! Åkte direkt till Norrköping och hämtade mammas bil. Någon som känner för en roadtrip? :D
//Cissi

Stryk ska ni ha!!!

Igår fyllde jag 21 och hade ett "litet" släktfika. Det gick på det stora hela bra bortsett från att min mamma gav mig en jättefin, jättestor jordgubbsplanta att ha på balkongen. Det låter kanske supermysigt och trevligt men nu är det så att jag inte kan äta jordgubbar och inte har kunnat göra det på cirka 10 år. Bara en tanke...

Hela dagen igår var jag ledig, men fick inte mycket tid över i alla fall eftersom att det var så mycket att fixa inför kalaset på kvällen. Hade dessutom en massa körlektioner, men fick ingen födelsedagsrabatt. Snåle j*kel. :P

Idag hade jag praktik större delen av dagen. När jag kom hem hann jag plugga lite och sen skulle jag iväg på ett möte med de andra ledamöterna. Skulle träffa Erika ungefär 5 minuter innan. Här börjar mystiken. Hon skulle gå men när jag ringde för att fråga var hon var så var hon i en bil. Sa att hon fick skjuts av en kompis som kom förbi... (Hmm. Hon skulle plugga sa hon, men det kom jag ju inte på förrän efteråt...) När hon äntligen kom så var det inga andra där. (Hm, konstigt). Vi gick runt på hela Örat, men det var stängt och mörkt överallt. Vi gick istället till Cellskapet för att kolla så att de inte satt där istället. Det gjorde de inte heller. (hmm..) Erika ringde då till Björn (sa hon i alla fall, jag är så himla godtrogen!) som sa att mötet var inställt för de andra ledamöterna hade någon tenta eller något. (hmm) Han hade tydligen skickat ut ett mail om att det var inställt, som jag inte sett. Erika föreslog då att vi skulle gå till HUB för att kolla om mailet hade kommit. Jag hade inte lust med det så sa att jag inte hade sett något när jag kollade för några minuter sedan. Hon sa då att hon i alla fall ville kolla några böcker som hon behövde låna på HUB. Sen mummlade hon lite och kom fram till att de kunde vänta till imorgon.

Jag hade ett ärende till apoteket så vi gick dit innan vi skulle gå hem till mig för att hon skulle låna vår skrivare, då hennes var trasig. (hm, varför skrev hon bara inte ut på HUB? Snåle jävel). På vägen hem fick hon för sig att vi skulle ned på stan och fika. Eller i alla fall shoppa lite, för hon behövde prompt ett vitt linne till imorgon. (skumt?) Jag avstyrde det så vi gick hemåt istället. På vägen hem sölade hon som få. Skulle plocka vitsippor och pratade i telefon när jag höll på att berätta något för henne. Jag blev så himla irriterad på att hon bara avbröt och var oförskämd att jag skällde på henne och gick snabbare.

När vi kom hem och öppnade ytterdörren så stod BJÖRN (!) i hallen. (vad FAN gjorde Björn i min hall?!?) När jag släppte honom med blicken så såg jag att det var typ 10 pers till i min hall. De hade tydligen ordnat en överraskningsfest och höll på att laga mat! :D Jag är världens dummaste (eller så är de världens smidigaste eller så är vi en perfekt kombination). de hade tydligen planerat detta i typ tre veckor på Facebook (jäääkla facebook) på Daniels initiativ. De som var här var: Erika, Daniel, Björn, Patrik, Sandra, Alexander, Emma, Vickan, Yasmin, Jessie, Evin, Stefan och Therese (fast de tre kom lite senare). Fy tusan var överraskad jag blev. Det enda jag kunde säga i en halvtimme var "stryk ska ni ha". Fick en massa fina presenter (exempelvis en superjättefin tavla som ska hänga i hallen).

Jag känner mig så lycklig att jag har en sån underbar pojke och så underbara vänner. Kände mig så omtyckt eftersom att de ville göra något sånt här för mig. Börjar nästan gråta av glädje. Detta var den bästa kvällen i mitt liv. Och definitivt det bästa födelsedagskalaset.

Tusen tack för att ni finns och för att ni är bäst. Ni förgyller mitt liv underbara människor! All min kärlek till er! ♥♥♥
//Cissi

Omotiverad

Nu ska jag egentligen plugga, men det orkar jag faktiskt inte. Har suttit en timme eller två men just nu kommer jag ingenstans. Usch, fy och tvi. Har basgrupp till torsdag, en skriftlig uppgft till VFU:n, komplettering till en rapport och tentaplugg. Inget slut på eländet.

På tisdag fyller jag 21 år. Känner mig nästan lite gammal. Fast ändå inte. Daniels familj och min familj ska komma hit och vi ska bjuda på fika. Orkade inte baka idag så jag får göra det imorgon.

Idag var jag och Emma på jourvårdcentral. Det var intressant och vi var bara där ett par timmar. Kändes alldeles lagom. :D

Imorgon är det VFU igen och sedan ska jag hem och städa/plugga/baka. På tisdag är jag faktiskt ledig från min praktik. Skulle ha ett ledamotmöte men det blev flyttat till onsdag. :D Ska bara ha körlektion på förmiddagen.

Igår var jag och D hemma hos Challe och fick mat samt såg på Robinson. Underhållande till tusen. Efter det såg vi Dreamgirls, som också var underhållande även om Daniel och Alex bara gnällde.

Det var allt för idag!

Peace out!
//Cissi

1 maj

Igår var det Akuten som gällde och vi var på Patriks födelsedagsförfest innan. Vi fick dock gå tidigare av olika anledningar :P

Innan vi åkte till Ryd var jag på sjukhuset och lämnade blod. Första gången någonsin och nålen var helst sjukt stor. Men det var trevliga och duktiga så det gick inte så illa som jag trodde. Jag var faktiskt duktig för att vara spruträdd. Så det så.

Ikväll ska Daniel, Karin och jag grilla. Det kommer bli sjukt gott och jag ser fram emot lite sommarmat :D

Jag klarade förresten tentan! Wohoo!
//Cissi
RSS 2.0