Glad!

Idag har jag köpt skor! Kommer du ihåg skorna jag pratade om tidigare? Ett par bruna sandaletter med hög klack som kostade alldeles för mycket? Idag köpte jag dem. Kände att jag var tvungen att belöna mig för den långa arbetsvecka som gått. 80 timmar på 8 dagar. Det ni! Jag jobbade egentligen mer, men det blev som det blev.

Nu ska jag gå och laga middag med världens bästa (allt, för er som vill vara mer specifika). Det blir tigerräkor. Mums!
//Cissi

Jag väljer att..

.. låta bli att kommentera eventuella händelser som skett denna vecka. För allas och min egen skull.
//Cissi

Äntligen!

Nu har jag Ä-N-T-L-I-G-E-N  kommit hem! Efter 9 dagars nonstoparbete så är jag äntligen hemma igen. Ska bli helt sjukt skönt att slappa ett tag. Ska till Peace and Love på torsdag fm, men fram till dess är jag LEDIG! Woho!
//Cissi

Gratis produkter

Gratis är gott så klicka på länken ;)

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=3541
//Cissi

Jäkla skit

Jag skrev ett jättelångt inlägg och allt försvann.. Skit. 


Glad midsommar på er i alla fall. Jag sitter här i Skåne med regn och en begynnande skånska. Det går inte att låta bli. Man blir helt hjärntvättad även om det inte låter bra. För det gör det inte!


Saknar min Daniel...
//Cissi

Dag 2 - påbörjad

Just nu sitter vi i stugan och slappar. Middagen är väl om en och en halv timme och sedan ska vi ner och fika vid havet. Kan man ha ett bättre jobb?
//Cissi

Dag 1 - avklarad

Nu har jag gjort min första dag på jobbet nu i sommar. Jag var riktigt orolig för hur det skulle bli eftersom att jag inte fått mycket information i förväg, och den lilla jag fick var från två olika håll och sade emot varandra. Nu är läget under kontroll och allt känns bra.

För tillfället befinner jag mig i Skåne vilket råkar vara bästa stället att vara på just nu. Resan hit tog sjukt lång tid - fem timmar med minibuss. Chauffören var lite smått galen och pratade nästan hela resan i telefonen och resten av tiden satt han och gav mig en skum guidning i Skåne. Det var dock värt det när vi kom fram och gick de 800 metrarna till havet och såg ut över det stora blå som inte hade något slut. Vackert värre. Får lägga in bilder när jag kommer hem för nu har jag inte någon sladd till datorn...


//Cissi

aah!

Nu är det hög tid att börja packa. Jag åker ju för tusan i morgon. Usch usch usch. Jag är skapligt nervös och känner att jag inte har koll på någonting. Ett kontrollfreak som jag mår inte bra av sådant.  Faktiskt.

Veckan som gått har varit super! Freddes student var fin och Lenas kalas var mysigt. Kolmården med Theo var händelserik och rolig. Bilder kommer - jag LOVAR, men nu finns det ingen tid. Måste faktiskt packa nu.

Tusan också. Gillar inte att packa. Gillar inte att åka ifrån Daniel (och katten)
//Cissi

Snart så

Nu sitter jag bara och väntar på att Daniels morfar ska komma och hämta oss. Mötet gick bra och jag känner mig nu allt mer förberedd för nästa veckas äventyr. Skoj!

Puss på er!
//Cissi

090610

Idag åker vi till Norrköping för att fira min lillebror och Daniels mamma. Alldeles nyss lämnade vi katten hos grannen som ska vara kattvakt åt oss när vi är borta. Det kändes lite tungt eftersom att vår katt är livrädd för deras katt. Men jag tror faktiskt att det kan vara en bra idé att de är tillsammans en längre tid så att de vänjer sig vid varandra. =) Stackars kisse...

Igår köpte vi en ny resväska! En sådan där stor som man drar efter sig. Den var dyr men en nödvändig investering enligt mig. Jag kommer ju vara borta mycket i sommar och jag har alltid svårt att begränsa mig i mitt packande. Som idag. Jag fyllde nästan hela väskan själv. För tre dagar. Stackars Daniel var tvungen att lägga i sina saker först så att det var säkert att de fick plats.

Snart ska jag iväg på två jobbmöten efter varandra varav det ena handlar om sommaren (lite sent kanske?). Efter det ska Daniels morfar, Bosse, hämta upp oss och ge oss skjuts hem till Norrköping.

Ååh, jag längtar efter lördag. Då ska jag och två av mina favoritkillar (Daniel och Theo) till Kolmården! Kommer bli superkul att ha med Theo, som treåring måste det vara världens upplevelse. Hoppas jag i alla fall. =)


Puss!
//Cissi

=)

Nu har nästan en vecka gått av mitt sommarlov. Igår jobbade jag dock. Men det var inte så farligt. Fick också med ett überjobbigt träningspass. =D

Nu är det bara slapp som gäller. Idag har jag endast åstadkommit en låång promenad och sen har jag bara suttit inne och njutit av att inte ha något att göra. Underbart!

Imorgon är det ett nytt träningspass, tillsammans med Bibbe.

Senare i veckan är det min äldsta lillebrors (Freddes) student (ååh, han har blivit så stoor!!) och dagen efter går min enda syster ut nian (hon har också blivit så stor!). Det är också kalas hos Lena (svärmor) som fyllde år förra veckan och som nu ska firas. På lördag är det dags för mig, Theo och Daniel att åka till Kolmården! Det är tal om att Challe också ska följa med. Najs!

Over and out! =D
//Cissi

Härlig känsla!

Nu har jag varit och tränat ett hårt BodyPump-pass med Bibbe och efter det körde vi en kvart kondition. Hur skönt som helst! Nu får vi hoppas att jag kommit igång med min träning på riktigt igen. Känner mig riktigt träningssugen. =D

Igår var jag på det första styrelsemötet också. Det kändes lovande och vi kommer att få göra en massa roliga saker. Det kommer bli en härlig höst!

Nu ska jag kasta mig in i duschen, sen ska min älskling och jag till ICA Maxi.

Hoppas ni får en fin dag!

Puss!
//Cissi

Wiiie!

Sommarlov!

Lägenheten är städad, disken är diskad, tentan är klarad och katten är matad. Eller.. är hon? Ska nog göra det nu. Sen ska jag på girls night out  =D Hejja sommalov!
//Cissi

Sommarlov!

Idag hade jag min sista tenta för terminen och jag klarade den =D Så nu har jag alltså sommarlov i 13 dagar. Första dagen på sommarlovet ska jag ägna åt att träna (provade kläder på stan med Yasmin idag och det var en sorglig syn. Nu ska  jag alltså satsa hårt eftersom att jag inte har några andra ursäkter (plugg). Efter träningen ska jag städa lägenheten som blivit kraftigt försummad under vårt tenta-p. Och som avslutning på kvällen ska jag och mina girls på resturang som avslutning på terminen och som ett litet hejdå innan alla försvinner iväg till sommmaren.

Det kommer bli en skön dag, trots regnet. Ska sätta på musik nu, sortera tvätten från igår, smälta lunchen och sedan är det march till gymmet =D

Hoppas att ni har en lika skön dag som jag!

Puss!
//Cissi

Panik!

Ingenting fastnar! Det känns som om jag inte kan någonting inför imorgon! AAAAH!
//Cissi

Tenta imorgon

Om mindre än 24 h har jag sommarlov på riktigt. Jag har inget jobb att göra (förutom i helgen, 24 h men det är okej ändå) inget plugg att sitta med, jag har hela världen för mina fötter =D Nu gäller det bara att spika tentan imorrn. Det kommer nog gå bra känns det som, men man vet ju aldrig. Det kanske kommer värsta konstiga fallet som det knappt går att säga något om. Förra gången tentan skrevs så var det bara 5 som kuggade har jag fått höra, så det känns ju faktiskt lovande. Jag hoppas att det går bra.

Idag har jag faktiskt inte öppnat en bok och det känns ändå helt okej. Ska repetera lite nu, men jag kommer inte ge mig på att lära mig något nytt. Har ju faktiskt tentan imorgon klockan 8.

Vädret idag har varit helt perfekt. Jag och Yojo var ute och gick en rask promenad runt ån och man blev svettig, om det var av värmen eller ansträngningen låter jag vara osagt. =)

Nu ska jag ned en sväng till tvätten, sen är det repetition som gäller resten av kvällen. Kanske Daniel vill hitta på något om jag blir alldeles för uttråkad.

Puss på er!
//Cissi
RSS 2.0